SEMINAR ZA OSPOSOBLJAVANJE – ZAGREB, 02.06.2019.


Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske odobrilo je program Hrvatskog kinološkog saveza za osposobljavanje osoba odgovornih za uzgoj i brigu o životinjama u uzgojima kućnih ljubimaca namijenjenih prodaji. Kako bi se prvenstveno članovima Hrvatskog kinološkog saveza omogućilo što jednostavnije pristupanje osposobljavanju ono će se održavati u svim većim regionalnim centrima.


Održavanje osposobljavanja predviđeno je za 02.06.2019. godine u Zagrebu

 

i na njemu će predavati stručnjaci većinom veterinarske struke.


UPLATE I POTVRDE:

Uplatu za seminar potrebno je izvršiti prilikom prijave za seminar na račun Hrvatskog kinološkog saveza  HR5723600001101353640,  s naznakom : seminar Zagreb + prezime sudionika.


CIJENA SEMINARA:

Cijena seminara je 500,00 kuna, a za članove Hrvatskog kinološkog saveza 200,00 kn.


POTVRDA O OSPOSOBLJENOSTI

Potvrda o osposobljenosti će se izdavati naknadno, a u skladu sa Pravilnikom o uvjetima koje moraju ispunjavati uzgoji kućnih ljubimaca namijenjenih prodaji.


ONLINE PRIJAVA – OBAVEZNO:

U svrhu izdavanja potvrde o osposobljenosti te finalne potvrde Vašeg sudjelovanja molimo Vas da  ispunite on-line prijavu na donjoj poveznici najkasnije do četvrtka 23.05.2019.

https://forms.gle/ti87Dfzkdk2ZkYNQ8  

Ovaj obrazac obvezno je ispuniti, priložiti potvrdu o izvršenoj uplati  jer bez navedenog neće biti moguće pristupiti seminaru.